torsdag 22 maj 2008

Pimpelfiske på de sista isarna!

Saltade grabbar som inte bangar vårfisket...:-)

http://uk.youtube.com/watch?v=FDZOpsKnBw0

Tack för den Stormen!

Den är lite lugnt med bloggandet just nu men det ska återupptas så fort energi finns. Det har varit lite Grekland och en del andra projekt som upptagit mesta delen av den vakna tiden.

Samuelsson metar för fullt nu och han har säkert kvalitetsmatrial som kommer dyka upp så småningom.

Själv står jag fast vid att det SKA bli nån/några metartävlingar i sommar men det är trots allt pimpel som är den stora passionen och tidig höst ska det börja laddas här för SM och andra tävlingar. Lite nya prylar kommer också. Bl a en serie helt nya modeller av Urbankroken.

/Fredric Ankarberg

14 kommentarer:

Anonym sa...

fin teknik med filen , stackars borr!

Anonym sa...

När kommer dom nya urbankrokarna då?Dom gamla var ju helt enkelt bäst!Väntar med spänning!Emotser svar!

Anonym sa...

Urban håller på som bäst med att ta fram 10 modeller till oss som ska finnas hela nästa säsong. Så fort jag har fått hem ska jag fota och publicera här. Storlek 12 - 16 blir det säkert samt möjlighet att specialbeställa andra storlekar.
Inom några veckor kan man räkna med att det dyker upp.

Anonym sa...

Finns behovet!Har fiskat med Urbans grejor i 10 år och aldrig fått en dålig krok!Fast utveckling är ju alltid kul!Hur gammal börjar Urban vara nu?Han finns förhoppningsvis bland oss i många år till och levererar top of the line grejor ett tag till!

Anonym sa...

Urban fyller 30 i oktober och är således mycket yngre än tex gubben storm eller ancarberg:-)Vad det gäller mina nya modeller så kommer dom att finnas på bild i augusti ungefär!Blir 5-10st med väldigt säkra kombinationer.Men jusst nu är det altan bygge,tävlingsmete,grillning,öl,och eventuellt en del sköna damer!Trevlig sommar önskar ubbe!!

Anonym sa...

då kan vi softa en stund till innan vi börjar lura på pimpelgrejerna igen. Själv gör jag allt det där som inte fanns tid till i vintras/våras.

Anonym sa...

Hörru Ubbe !!

Kalla mig aldrig gubbe !

Ställer upp på en mil när som helst!

Garanterar efteråt att du kommer att fundera hur i hela friden det skall bli om 10 år !

Hae't Gött GUBBE !

Anonym sa...

he he, jag ställer på milen också. Kör 2 dar i veckan och blir inte omsprungen av tanterna i spåret längre. För-säsongsträningen började tidigare i år :-)

Anonym sa...

Hehe milen kan bli tuff!Men vafan vi kör bänkpress istället!Fast i Jörgens ålder börjar ju benskörheten att slå till!Så vi gör upp det här som fiskare på pimpel sm 2009 i Norsjö!Och du Ancarberg Iron maiden slog väl igenom samtidigt som Beatles eller nåt!Nu är det bara vänta på is!Inte alls lika kul att vara bakom flötet!Finns så jäkla många träd och näckrosor!!!MVH URBANKROKEN

Anonym sa...

Maiden är alltid Maiden! Dessutom är kringarrangemanget minst lika lockande som själva konserten :-)

Hotell, ölning och skitsnack!

Anonym sa...

Tycker det verkar som Ubbe redan nu har en 50-års kris !!

Kan bara tala om att min grabb Oscar 7 år spelar Maiden för fullt !

Snacka om Gubbe Ubbe !!

Förresten, man vinner inte Pimpel-SM på bänkpress !

Alltid kul att tjafsa lite men en sak är säker, du är kung när det gäller krok !

Hae't Gött !!

Anonym sa...

Du kanske har rätt Stormen!Känner mig lite gammal då man bara jobbar med 20åringar och dom gråa håren kommit rejält nu!Fast det positiva med åldern och fisket är att man blir en bättre och bättre fiskare för varje år!Den som slutar utvecklas slutar vara bra är mitt motto!Sen känns det väldigt bra att få så fina komplimanger gällande mina krokar,av en av Sveriges i särklass duktigaste tävlingsfiskare!Tackar ödmjukast!Och du Ancarberg lär nog vara rätt WIMsig på Maidens konsert!Ha det!!! UBBE THE HOOK!

guldkroken sa...

här har ni IRON MAIDEN !

http://www.yamelo.com/videoclip/c1_18474_iron_maiden_the_trooper.html

guldkroken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
 
Google