söndag 12 juni 2011

Ett litet livstecken från FA!
Hej allihopa!Har varit på paus sedan pimpelsäsongen fick ett lite snöpligt slut. Sommarvärmen kom hastigt i år och jag ställde in grejerna efter min sista tävling på hemmaplan 20/3.


Jag gillar verkligen inte att pimpla på tvivelaktiga isar längre och avstår hellre om det finns minsta antydan till risk att plumsa. Kanske har gjort det en gång för mycket eller så är jag äldre och lite förståndigare.Inget fiske på öppet vatten har det blivit av heller vilket är svagt eftersom jag har ny motor till båten i Helgasjön. Men det kommer, ska bara tippa i båten först...


Jag har en del "fräna" prylar på g till nästa pimpelsäsong som jag jobbar intensivt med just nu. Efter hand som det blir färdigt kommer det info om det.


Annars har jag väl grillat en hel del under våren, precis som de flesta av er säkert också har gjort. Fick äntligen lite nytta av pulversläckaren som har stått och tagit upp värdefull plats i garderoben i flera år. Körde lite hardcore BBQ burning down the house-style och det blev ganska lyckat till slut.


Vimpirken.com samarbetar i år med italienska HOTSPOT design som är ett par sportfiske tokiga killar som tillverkar skitsnygga/häftiga T-shirts enligt deras passande slogan: "Dress your Passion". Finns här.

2 kommentarer:

Emil_sj sa...

Härligt att höra att du lever! :)

FS sa...

Jag var säker på att du levde för vi träffades ju förra helgen. Jobbar själv med en summering av vårfisket men saknar fortfarande en del bilder men de beräknas anlända under dagen.

 
Google