tisdag 11 oktober 2011

Kalmardistriktets Tävlingsprogram Pimpel 2012Vad har vi här? Jo, kommande säsongs drabbningar i disktriktet som kallas Kalmar, fast alla tävlingar hålls som alltid i norra delen av distriktet. Nära Östergötland alltså.
I kalmardisktriktet har det nu blivit standard för klubbarna att inte släppa vilken sjö man har för avsikt att hålla sitt arr. på. Det är lite synd anser jag eftersom förhandssnacket ibland är minst lika spännande och underhållande som själva tävlingen. Dessutom tror jag(tvärtemot flera andra) att det skulle höja sporten en nivå om man tar chansen och träna på vattnet tidigare under säsongen. Jag har ändå förståelse för att det är tufft att redan nu ordnat med sjö. Och så har man ju för all del även lämnat dörrar öppna om det dyker upp nya oprövade möjligheter till sjö.
Klart redan nu är i alla fall Maren Open 19 feb. Kul tävling förra gången!
Och så en av årets stora nervpåfrestningar den 26 feb: Mossjöns Pokalen! Den ser jag fram emot, gjorde en av mina allra bästa pimpeltävlingar någonsin sist. En fin mix av sjökännedom, rätt prylar för dagen och så tur såklart. Det bli knepigt där 26/2-2012 känner jag på mig!
Nu ska jag börja gissa vilka sjöar som kan vara på tapeten till de fyra DM-tävlingarna. I år är tydligen lag-DM integrerat i individuella serien. Återkommer om mina spekulationer längre fram. /FA

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vart håller samuelsson hus?

Björnee sa...

Tror Herr Samuelsson har tänkt, nu får dom jävlarna lära sej fiska själv?

Anonym sa...

någon som vet om de finns någon arrangör klart till sm i pimpel? hörde nåt om att sundsvall dragit sig ur vilket är tråkigt,,

Frankan sa...

Pimpel-sm går på revsundssjön 17-18 mars å arrangeras av Sundsjöfiskarna. Mer info i slutet av okt-nov.

 
Google