tisdag 21 oktober 2008

Bygger stenkrossar istället!


I morse var jag och Berga mega laddade ute före solens uppgång och färdig tacklade redan i bilen på väg till vad som skulle bli ett kanon fiske.
vad händer då??
Vattnet i havet har stigit till meganivå +50cm ok det är ju fiskbart men inte ultimat då kommer nästa chock båten som ligger förtöjd ca 1 km nerstöms fiske plattsen ligger kvar men det är något fel.. Vattnet strömmar åt fel hål och det kraftigt det kommer alltså in vatten från havet i älven 7km från kusten.
Vi försöker att fiska men kl 08.05 ringer jag och frågar driftcentralen på vattenfall vad som är i görningen. Svaret som kommer är inte det jag vill:
" vi kör minimi tappning i ett kraftverk längre uppströms då en luftledning gått av det tar hela dagen men i morgon är det 360m2 igen"
50m2 som det går i dag är inte fiskbart så vi packade ihop och åkte till respektive jobb där vi nu surar över det inställda kötta fisket :-/

/Fredrik Samuelsson

1 kommentar:

Anonym sa...

Taskigt grabbar, men proffsigt av er att inse fakta och åka och göra nytta istället! Bara amatörer hade suttit kvar i båten hela dagen med äggmackorna som enda behållning.

 
Google