tisdag 2 februari 2010

SUPERPIMPELN 2010

Klicka på bilden för att se den bättre! Här är programmet för årets upplaga av SUPERPIMPELN.
Kan meddela att det inte är några problem med isen och att det inte kommer att bli det heller fram till tävlingen. Isen är runt 50 cm på de ställen jag provat men som alla säkert förstår så kommer jag att prova mycket mer fram till tävlingen.
Som lite extra information om Alnö sundet så har en kompis varit ute där för ca 10 dagar sedan och han hade bra fiske efter 200g abborrar ca 10kgs fiske räknade han med. Som jag skrivit tidigare så räknas all fisk och det är inte skrivet i sten att det vinns på abborre även om jag en gång haft 16.4kg bara abborre. Jag och Simpkungen har fiskat där en hel del i början av 2000 talet och vissa gånger var det sik som dominerade ibland simpa och inte att förglömma den otroligt trevliga tånglaken, sedan så finns ju alla andra arter som lever i bräckt vatten även om de förekommer i mindre utsträckning men jag varnar även för nors (med snitt över hektot) och strömming som kan vara inne ibland.

Snöläget just nu är ca 35 cm puder på B-fjärden och 25 cm på Alnösundet men det kommer mer info om snö och isläge längre fram.


Väl mött önskar Cfc

/Fredrik Samuelsson

7 kommentarer:

Johan sa...

Ser bra ut det där!
Hur långt söderut/norrut får man vara på alnösundet då?

Micke sa...

Låt oss gå så långt vi orkar/vill!

FA sa...

Om kylan fortsätter kan man snart gå från Alnö sundet till Björköfjärden. Dvs om man inte har lust eller kan vänta till lördagens tävling.

FS sa...

Det är bara isbrytaren som sätter stopp. Det är bara 2 mil till T-sundet!

Johan sa...

FS, T-sundet (tynderösundet?) Svårt att ta sig dit om ett isbrytar stråk är i vägen :P

FS sa...

Japp det är det men det finns en svan som brukar säga " ingenting är omöjligt"

Johan sa...

Okej, tar sats och hoppar då.. alternativt tar med mig en paddel och sätter mig i skryllan och ror över :P

 
Google