torsdag 13 januari 2011

DM 2 Kalmardistriktet SOLNEN 16/1


Visa större karta

En ganska liten men finurlig sjö. Ett ur småländskt perspektiv, bra, på gränsen till mycket bra pimpelvatten. Här har det tävlats ganska flitigt genom åren. Sist jag var här var det DM i Kronoberg som pga taskiga lokala isförhållande flyttades ett stenkast norrut. Det var 25/2 2007 och den gången gick det vägen.

Tidigare på 2000-talet klantade jag bort en nästan given SM plats här. Om jag minns rätt behövde jag en topp 10 placering men hade tydligen missuppfattat alltihop och slutade bott 10 istället...På "den tiden" var jag ganska dålig förlorare och efter slutskottet satte jag iväg med bilen med full gas till lilla Gränssjön ett stycke därifrån och vansinnesdrog de stackars tusenbröderna:-)

Tävlingstid 10-14

Arrangerar gör Stångådalens SFK

3 kommentarer:

Erik sa...

Den sjön kommer jag ihåg.
Gjorde misstaget att tro att sjön var som i Kronoberg, och satt kvar alldeles för länge på ett område som enligt uppgift skulle vara "bra", i tron att det var likadant över hela sjön..

När jag väl gav mig iväg och letade fisk så gick det mycket bättre, tror jag drog 75% av min vikt sista timmen...

FA sa...

Du skulle ju varit med på serien här i K-distiktet Erik! Jag hade ju lovat dig ett helt hav med tips:-)
Så att du inte var med på Kronobergs DM1 heller. Är det ett sabbatsår?

Erik sa...

Nja, jag tror jag skippar DM i Kronoberg i fortsättningen. Tänkte att om jag vill vara med på ett DM så åker jag till Kalmar istället, men som det är nu saknas motivationen för pimpeltävlingar.
Dessutom har jag fått nån mystisk värk i armen som hindrar mig, måste nog till doktorn snart och få det kollat.

 
Google