måndag 23 maj 2011

Nystiget äntligen!

Så kom blänkarna och det med besked! Jag hade mitt livs bästa harlingfiske med massor av påslag även de jag var ute med hade samma goda fiskelycka. Man ska inte prata om antal fiskar men det var otroligt många fiskar över 55 cm som landades och som alltid blev de största kvar i djupet men Loben hade gårdagens största blänkare på 4060g jag drog en 3+ samtidigt så visst var det action i går kväll. Gissar att fisket håller i sig till dryga 10 grader innan det sakteliga trappar av för att ta helt slut på 12! Jag kommer att hålla upp från öringsfiske ett par dagar nu för att koncentrera men helt på Storrödings satsningen nästa vecka.
Men du som har tid och lust borde nog häva dej utt de närmsta dagarna för älven kokar av stor fisk!
I kväll är det KM i strömmings fiske och så här skriver emil om det på sin blogg.

Fredrik Samuelsson

Km i Strömmingfiske i CFC 2011

Resultatlistan från 2009:
Resultat


Fredrik Samuelsson 3900g

Jangler 3650g

Emil Sjöberg 2600g

Simpkungen 1500g

Första km i strömmingfiske hölls 2009. Vi var fyra stycken deltagare som fiskade mellan 18.00 till 22.00. Helt klart ett misstag då jag nu vet att det inte är någon mening före klockan 21.00.


Resultatlistan från 2010
Finns faktiskt inte så mycket att skriva om detta år. Totalt totalt värdelöst. Så här skrev jag om fisket förra året: Kändes som om det skulle bli en flopp redan innan start, och det kändes rätt.

Tävlingen pågick under 3 timmar ute på Spikarna. Största felet var väl att det inte fanns något stim med fisk där, några ströingar fanns det ibland endast. Men Örjan (simpkungen) vann på 14 strömmingar, Jangler hade 13 strömmingar. Sedan så trappades det av neråt, Fredde hade 11, Jag 4, Berga 3 och Olle 2.

I kväll tror jag på bra fiske ännu en gång eftersom jag har varit ute 3 kvällar nu och jag har fått fisk samtliga kvällar. Vinnarvikten kommer att ligga på 5,4 kilo och det är drygt hundra strömmingar.

Inga kommentarer:

 
Google