söndag 21 juni 2009

Midsommar 2009

Så var Midsommarfirandet över för den här gången. Lyckad helg på alla vis. Mycket gott i fast och flytande form har avnjutits tillsammans med goda vänner i Småland.
Sportfiskeikonen och kamraten F. Samuelsson kom ner från Norrland redan i torsdags och då drog vi igång en grillning i mitt föräldrahem.
Fredagen inleddes med en fisketävling på den nysnickrade flotten i sjön Snesnarn. Efter lite skumpa vann undertecknad tämligen enkelt, mycket tack vare 2,5-3 kilos pellen på filmen. Nån vill ha den till ogiltig eftersom den kanske inte var landad korrekt men alla ser att Samuelsson returnerar den efter uppskattad vägning:-).
Pelle i bakgrunden vann sedan den traditionella 3-kampen med ringkastning, spikslagning och pilkastning. Det gör han varje år. Grattis!
Dans kring stången, sill o snaps och mycket mycket mera hanns med innan vi släckte lampan framåt morgonkvisten.
Ett nytt flottpass inledde lördagen men trots fint väder var fisken helt off så vi la ner ganska snabbt. Jag klarade i a f namnet med en borre i samma storlek som draget. Nån blev helt utan...
Lördagen och natten avslutades hos Henke o Linda med söner. Henke på bilden i vita University. Proffskock som han är blev vi ordentligt mätta o belåtna och fick en hel del tips på bl a lyckad BBQ.
Idag blev det sen återfärd för min del till Växjö. Ganska trött och en känsla av att vara medioker bilförare denna dag fick vi passera genom två riktiga åskoväder som straff. Jag såg dubbelt av trötthet vid ett tillfälle och var tvungen att föreviga det med en bild på två vackra regnbågar alldeles bredvid varandra. /Fredric Ankarberg


Inga kommentarer:

 
Google