onsdag 9 december 2009

Nu blire kallt!!!

Detta är väderkartan för början på nästa vecka och det kan inte gå fel! allt kommer att lägga i S-vall med omnejd Kanonkulan är alltså "räddad" om det var någon som tvekade. Det är många som har hört av sig till mej om just Kanonkulan och det verkar bli många deltagare så det är bara att hoppas på att det inte blir "för kallt" Även om det brukar vara lite varmare just ute på B-fjärden. Ett exempel är att om det är -18 i stan så är det oftast inte mer är -11-12 ute på fjärden. Men vi hoppas på ett par kalla sol och vindstilla så kommer det att bli härliga dagar ute på B-fjärden. Sk a försöka komma ut kommande helg för ett "testfiske" så att man vet att det är lika bra som det brukar vara. Men jag kan nog garantera att det blir så bra som man bara vågar tro!

Blir nog sista dagen på älven på lördag sedan blire att dra upp båten och allt vad som ska göras. Jag ska faktiskt försöka komma mej ut innan det ljusnar och måslättningen är 10 öringar över kilot!
/Fredrik Samuelsson

5 kommentarer:

FA sa...

Äntligen! Enligt yr ser det ut som hela landet får minus fr o m lördag. (även Växjö)

FS sa...

De har man svårt att tro :-)
Men jag håller tummarna.

mankan sa...

Låter bra med minusgrader.. annars får man mellandagshandla under sin hotell-vistelse i sundsvall. Ja testfiska o leta ut de heta spots.en så man kan hålla sig en replängd från dig sen =)

Emil_sj sa...

Äntligen, inte en dag för sent

Anonym sa...

Jaha då kan man ställa in flugspöt för säsongen då =/ Nu får man riktiga in sig på fiske i stan om helgerna framöver istället :) Visst är ljungan otroligt vacker men lårbensviken går inte av för hackor den heller ;)

// Olle

 
Google