lördag 23 oktober 2010

Havsöringsfiske zon 3

Jag och Berga laddade rejält i går inför dagens fiske. Vi laddade med god mat och ännu godare dryck så det blev eftermiddags fiske för oss :) eftersom alla rapporter var illavarslande så satt vi målsättningen lågt 1 fisk var det men det blev bättre än så. Innan berga tacklat sitt spö hade jag tagit 3 öringar. Det nappade på i 4 timmar och var jämnt mellan oss ända in till slutet men då ringde Loben till Berga och berättade om att det satt 2 killar i en gulsvart båt nere i kurvan och köttade fisk minst 30 st hade de fått. Svaret blev kort vi har fler! berga slarvade lite sista kvarten och jag tog 4 snabba men det var inte det viktiga :) ca 35 fiskar landade och massor med tappad fisk blev iaf resultatet. berga hade de 2 största med ända in till båten och visade upp sig innan de klev av. Ca 2kg på de, men i övrigt var det 6-8hg. I morgon blir det tvåan och väntat monsterfiske...
/ Trött FS

2 kommentarer:

P sa...

Fiskade på 2an i torsdags och de få fiskar vi fick tog vi ganska djupt. Ska ut måndag igen är det djupet som gäller såhär års?

Anonym sa...

Jag var på tvåan med båt i går. Jag fick en kilosbit och tappade en 4+ då den hoppade och rätade ut kroken.
Båda tog på djupet mitt i älven.

Dom som fiskade fullt metade från land vid dubbelbjörkarn och fick fisk mellan 1,5 och 3 kilo. Huggen var bara 5-6 meter från land i gräskanten.

//Roddarn

 
Google