fredag 22 augusti 2008

Efter jobbet

Var tvungen att åka ut en sväng i går kväll med jiggspöt.
Försökte mej på att ta en större abborre men där gick jag bet ca 200 fiskar mellan 100-400g och 15 gäddor. Kul att det nappar men var är de stora???
I helgen blir det inget fiske då det är fest i dagarna två, kommer väl att vara ute på havet med båten men inget fiske som det ser ut för tillfället.
God helg önskar Fredrik Samuelsson

5 kommentarer:

Anonym sa...

200 firrar! Du är grym med jiggspöt, Freddan!:-) På med flytvästen nu och hinka inte för mycket nice maltwhisky:-)

Anonym sa...

Hei,jag var ute i dag och testade 55aen som båtpimpel.Det var veldig bra.Fikk en hel del abbor och en sammlet vekt på ca 6 kilo på 1 time og tre kvarter.

Mvh
Geir

Anonym sa...

Läckert!

Körde du enkelkrok med bete eller trekrok?
Personligen gillar jag enkelkroken bättre till båtpimpel.

Anonym sa...

Det blev ganska så lungt med drickat i helgen men det kändes ju lite i går... Inte en fisk fångad så när som på en spigg som jag tog med handen och gav bort till en redan bortskämd katt. Var mest ute och tokåkte båt på havet, det kan ju vara så att det var sista gången som temperaturen översteg 20 grader och redan i dag känner man att det är lite kyligare i luften även om solen är framme.

Anonym sa...

Jag körde 55 aen med trekrok i en halvtimme,sen så fiskade vi på med tafs och en orange+ blå enkelkrok.Med trekroken hadde vi alfor manga napp som vi inte kunna kroka.(missade napp).På enkelkrok med bete satt alla fiskar,i alle fall 95% av fisken.

Det her er en svår sjö på vinteren men på sensommaren så kan det slå til med et bra abborfiske.

Mvh
Geir

 
Google