söndag 30 november 2008

Tunn is på Marmen

Ingen bra is på marmen i dag... Trodde mej veta att det skulle gå att gå ut på sjön iaf i den viken där jag provade men som alla ser på filmen så var det omöjligt.
Ska försöka att få till ett repotage från sjön senare i år eftersom det går en tävling där under superpimpel helgen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt med era filmer men akta skäret på borren.

Anonym sa...

och livhanken!! Lite väl tunnt att traska ut på ensam va?
Inte bara isen är lurig på Marmen. Jag floppade lag SM där och vill göra bättre ifrån mig på fredagstävlingen på Superpimpel!

Anonym sa...

Oj FA nu har du nog blandat ihop sjöarna lite det lag SM du talar om gick på Öjen och inte Marmen! Ind SM gick där 1979 men då gick ju du på Skansen och rapade kalaspuffar :-)
Nä Öjen var sjön som lag SM gick på och Marmen är mycket bättre sjö minst 10 kg på 3 timmar tror jag på kanske måste upp emot 15kg men det är ju lite beroende på väder.
Det behöver inte bli trångt, fisket sträcker sig längs land från starten och ca 40 min rask prommenad.
Men nästan helt säkert kommer det att vara avspärrat längs med sjön så man inte kommer över på andra sidan då Ljungan rinner igenom och det nästan alltid är dålig is på mitten.
Detta påverkar inte fisket nämnvärt då jag tycker att Tuna sidan är mycket bättre och rymmer massor av fiskare och med bara 3 timmar så kommer det finnas massor av oborrat när tävlingen är slut.

Anonym sa...

just precis! Väldigt lätt att blanda ihop dom sjöarna. Bägge erbjuder vattenmassa och ligger dessutom i närheten av Sundsvall. Lurigt;-)

 
Google