måndag 31 mars 2008

DM Västernorrland


En glad Anders Bergman kom vidare till SM nästa år det betyder att 2 av 3 kvalade till Norsjö nästa år från Competition FC.
Ja då var det helvetet överstökat!


Vi kom 5a i lagtävlingen och jag var totalt oplacerad ind. Hade tyvärr Jangler bakom mej i resultatlistan så han kom inte vidare till SM nästa år men Anders Bergman från klubben mäktade med en andraplats och tog sig därmed vidare till SM nästa år. Vi övriga i Cfc Gratulerar Bergman till avancemanget och tycker samtidigt lite synd om honom som inte vann då det hade varit hans 4e ind. DM och han då hade varit ensam på 4a vinster men så är det i fiske rekord är svåra att slå. ( jag har ju satt ett själv i år som är ganska så svettigt).




Västernorrland slår alla tidigare rekord i att skicka få deltagare till Norsjö i H-sen klassen till nästa år. Jag har inte räknat så hårt på det men det kan vara så ynkligt som 5 deltagare och det är skamligt få. Enligt mej så har vi material att skicka minst 10 st men när det bara dyker upp 22 gubbar på DM så blir det få platser att slåss om och när de stora flertalet är mycket vassa så blir det ännu svårare.

/Fredrik Samuelsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Bergman!

Vi får alldeles strax börja försnacket inför Norsjö :-)
Vi ska väl åka upp på minst ett träningsläger innan det blir SM där 2009! Då ses vi!

Anonym sa...

Perfekt Fredric !!

Kan man kanske få lite tips !!

 
Google