söndag 20 april 2008

Äntligen!!!





























Då har feederspöna fått lufta sig i vårsolen. Fint


väder men lite kallt i skuggan.


Fisket efter de riktigt stora misslyckades helt men mycket med mindre fisk nappade och det var riktigt roligt. Längtar redan efter nästa pass i någon utav Gävleborgs vattendrag.

Det blev inte mindre än 5 pass i helgen. Fredag kväll var det Gävleån som fiskades av och Chrille fick en okej vimma på 980g, men det var den enda fisken på hela helgen som var godkänd. Vi fiskade en bit efter solens nedgång men fisket avtog så vi packade i hop, drog hem till Adde och snickrade ihop en pasta carbonara med tillhörande rötjut och lite eftersnack.

Kl 08.00 var det revelj och Testebo ån skulle synas. Vi fiskade i Vävaren fram till 16.00 men det var bara braxen i farten, ja praktiskt taget varje kast, så vi drog till Gavle ån istället och körde vid museet. Mört, Björka och småvimma var det där så vi ställde om och drog ner till Gevalia men även där vara det bara småfisk. En bit efter midnatt var vi hemma och då var jag bra mör efter att köttat fisk hela dagen.

Dagens strapats blev Norrsunda ån. Visst nappade det men de stora fiskarna valde återigen att inte nappa. Toppade med en id på 2100g och det är INTE tillräckligt.

Trots att de stora uteblev så var det en väldigt kul helg och jag har aningar om att de stora inte kan hålla sig till helgen :-)

/Fredrik Samuelsson

4 kommentarer:

Anonym sa...

Läckert! disciplinerna avlöser varandra. Det ser onekligen jäkligt kul ut med metet även om jag har pimpel som nummer 1.

Då hoppas vi på fetingar framöver!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

hoppas muschen blir kvar ett tag till...ses snart mvh muhr

Anonym sa...

Sälen-Cup 2008 !!

Skall försöka få tid att göra en mastig rapport från riket som fortfarande har 1 m is !!

Förresten dubbeltävling till helgen !!

Hae't Gött !!

 
Google