fredag 4 juli 2008

40% rabatt på trekrokarna!

Då tömmer vi förra säsongens finfina kroksortiment innan det är dags för nya fräscha modeller.
6 kr/st oavsett storlek och modell.

Ni som båtpimplar, 55:an är grym med en decimeterlång tafs. Enkelkrok agnad med mask eller maggot.

10 kommentarer:

Anonym sa...

är det mustad krok eller bra krok (VMC) den är gjord på ?

Anonym sa...

eller va jag orättvis eller ärlig , det är jävulsk skillnad ,mustad är ganska bra skärpa men oförlåtligt o jämn kvalitet av 100 krok är ca 60 talet ok om ens dä , by the way fråga ubbe , föresten en riktigt bra semmester alla pimpeldårar

Anonym sa...

Det är flera olika tillverkare på förra säsongens sortiment. Jag kontrollerar dock alla beställningar så förhoppningsvis är allt prima som skickas. Slinker det ändå igenom nånting så gäller alltid full returrätt.

Anonym sa...

Den enda riktigt bra kroken är wmc 9619!Den förnicklade är dom flestas favorit fast jag föredrar bronzerad i mörkare vatten!Min uppfattning således är att jag enbart kommer att tillverka krok på wmc fick för många reklamationer på mustad!Även om godset är grövre är kroken sämre härdad!Hoppas mitt svar är tillfredställande mvh urbankroken

Anonym sa...

där har vi det! Alla modeller som Urban tillverkar åt ViM till kommande säsong blir alltså VMC 9619. Är det den bästa ska vi såklart köra med den.

Anonym sa...

ubbe verkar veta vad han snackar om!Men vem är han?Är han en duglig tävlingspimplare?Eller bara en tillverkare?Och framför allt!Är krokarna lika fina som dom ser ut på bild?

Anonym sa...

har sett han pimpla!En grym fiskare är det!Men har är nog inte så brydd över sm medaljer och sådant!Men helt klart bland dom bästa i sverige!För att citera PILO om han brydde sig skulle han va bäst,fast grejorna han gör är bäst!

Anonym sa...

Kan inte matcha stormen!Han får vi andra att vara statister! Men man mot man får ni en match hehe!Men om jag nån gång blir lika skicklig som jörgen,ska jag skänka en sup till orsa kyrka el nåt..men det kommer nog aldrig hända!mvh ubbe!

Anonym sa...

Har sett ubbe fiska!Han är grymt duktig!Hade ba oflyt att han skilde sig annars skulle han kicka ass!Men han skämde ju ut sig på jämtcupen!10:a va han på land och leta tomter eller!Men jag spöa ju han lätt/nimrod

Anonym sa...

Ubbe !

Tror inte Orsa Kyrka tar emot din gåva men jag känner vaktmästaren och han spottar inte i glaset !

Puss Ubbe !

 
Google