tisdag 18 maj 2010

STOPPA RYKTESSPRIDNINGEN!

Och så börjar det pratas runt om i Sverige! Ett gäng från Växjö har tydligen varit i Krön i helgen och KLUBBAT en jädra massa Gösar på 5 kilo och över!
Självklart handlar det om våra 4 båtar och här har det klubbats med förståndet i behåll så inga sportfiskare behöver gråta sig till sömns närmsta dagarna!!

Personligen tog jag alltså upp 1 st fisk och den vägde 3450 g. Övriga deltagare tog upp mellan 1-3 fiskar vardera och ingen vägde över 3,5 kg.

Jag räknade till att vi fick runt 10 fiskar över 5 kilo ihop och samtliga returnerades enligt konstens alla regler. Totalt fick vi ca 40 Gösar mellan 1 och 6,2 kg och vi behöll 12-15 matfiskar mellan 2,5 och 3,5 kg.

Krön ligger alltså fortfarande kvar. Ingen behöver vara orolig! /FA+7 andra.

6 kommentarer:

Erik sa...

Har de inte påstått att ni drog ur proppen ur sjön med innan ni åkte, och torrlade sjön?
För att sedan springa runt på den torrlagda sjöbotten iklädda svarta mantlar och hjälmar och klubba de gösar som var kvar, hela tiden sjungande Imperiets march ur Stjärnornas krig?
:o)

FA sa...

Jo, lite åt det hållet Erik! Det komiska är att tidigare år när vi knappt hade ett napp på flera dagar var det många som drog på läpparna(=skadeglädje) med nu när det äntligen lossnar, då blir folk sura istället:-) Jag älskar den svenska inställningen:-)

Kin@ sa...

Det är visst en sjukdom, som heter Svenska Avundsjukan...
En trist historia...

Skitfiske på er!

FS sa...

Jag skickar ner en pall med 800kg öring till Växjö i dag och räknar med lika mycket gös med vändande post.

FA sa...

:-)

Börje sa...

Allt ska upp!

 
Google