fredag 19 november 2010

Stor-tandsjön

Cfc´s sida av pokalen
Raufjöringens sida av pokalen

Detta är pokalen som vi tävlar om i morgon i lagtävlingen. Priset är märkt med Norska och Svenska flaggan men har på känn att Den Norska sidan kommer att få stå mot väggen!

I den individuella delen så kommer det nog inte att bli något nytt sjörekord då det är "för mycket" folk med på tävlingen (nu kan det ju inte vara för mycket folk som intresserar sig för denna tävlingsform) men sjön håller inte 20kgs fiske med 80 startande.

Efter att ha varit i kontakt med Oraklet i Orsa och även tänkt en del själv så kommer det nog att bli ett par man över 10kg kanske upp mot 15kg men 20kg det känns för mycket särskilt då det finns många som är glade i att bita sig fast i ett omr och gå om hålen med tafs så de liksom inte får stå klart. Inget ont om vårt grannland men sätter man Lopez sticka i händerna på en sådan så åker det snart på både svinskits kryp och blodisar :-)

Vi ses i Sveg!

/Fredrik Samuelsson / Cfc

12 kommentarer:

SWE sa...

Hejja Sverige

Anonym sa...

Hahaha svinskitskryp ?????

Oja vi stiller med allt, ja vi stiller selvsagt med Lopezstikka, ja vi stiller muligens litt overtent, ja vi kan gå i baret mot svenske hestdragere, men det blir særdeles hygglig å møte svenske fiskevenner igjen :-D

Mvh. Finn E

Anonym sa...

Hahaha svinskitskryp ?????

Oja vi stiller med allt, ja vi stiller selvsagt med Lopezstikka, ja vi stiller muligens litt overtent, ja vi kan gå i baret mot svenske hestdragere, men det blir særdeles hygglig å møte svenske fiskevenner igjen :-D

Mvh. Finn E

Niklas Strengelsrud sa...

Jävla bra Fredde.
Om jeg var 100% taggad fra før, så blev jeg 150% taggad nu! :-P

Håper på tafs eller singelfiske!
:-P

Og håper da ikke på at det blir 80mm lakepilk, med en 8ans krok med 4abborøger og fiskyngel på kroken. Hahaha

Anonym sa...

Lycka till i helgen alla CFC:are och ni andra med för den delen! Hoppas på "lakepirksfiske" med 8ans krok ;) Själv blev man sängliggandes efter helgens fiasko i Stöde och har knappt kommit upp på benen igen.. Kommer dock komma tillbaka starkare än någonsin! dags att leta fram alla "Ess" ur CFC-dressen och vara med på allvar i år!

Skitfiske //Sjölén

FS sa...

Hej vänner nu är det snart dags att göra kväll för att komma upp i tid i morgon. Vi drar tidigt mkt tidigt jag ska nämligen upp 03.45!

Jag har boostat prisbordet med en halvliter MINTTU så Världsmästaren ska vara "ekstre taggad"

Niklas S sa...

Verdensmestern er litt over middels glad i minttu, så du skal ikke se bort fra at han nå fisker over all forventning og drar inn totalsegeren, slik han gjorde andre dag på Jämtcupen. Men sjø-rekorden tror jeg skal overleve helga.

Gjør klar en singelstikke med 2mm myska og 0,08mm nå. O:-)

FS sa...

Jo jag vet ju att han kan, var det inte äggvita som gällde på VM?
Ska det vara guld eller svart myska?

Niklas S sa...

Guld eller svart beror på fargen på vannet.
skogsvann med myr=svart, norsabborevann=guld.

yr.no sa...

http://www.yr.no/sted/Sverige/Jämtland/Sveg/time_for_time.html

Jangler sa...

Baggar är fina varelser, men när det gäller så vill dom bara köpa billig snus och soppa...Kul att ni ställer upp men inse att det är en pokal som inte finns...Vi är helt enkelt världen snyggaste klubb även detta år.

Niklas S sa...

Pokalen ble med hjem til Norge! ;-)

 
Google