torsdag 2 december 2010

Helgens största abborre från Björköfjärden premieras!


Tyvärr har jag inte möjlighet att delta på Björköfjärden i helgen men jag ska vara med på ett hörn i alla fall och krydda lite på prisbordet.
Kanske tur att jag inte kommer för troligen hade jag vunnit presentkortet själv och då hade det blivit gnäll på det förstås :-D
Helgens tyngsta abborre vinner ett presentkort i webshopen. Värde 500 kr. (Fraktkostnaden bjuder jag också på.)
Du som vinner skickar ett mail till info@vimpirken.se så löser vi det praktiska.
Passar även på att skicka ut en efterlysning på eventuell tävling/kula i Växjö trakten till helgen? Nån som vet nånting om isläget och funderar på att dra ihop nåt. Jag själv har inte hunnit ge mig ut på provborrning, bara sett på håll att Helgahavet ligger ljusgrå med lite puder omkringblåst.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Överlägset!

Emil_sj sa...

Den som kommer med någon över 5 hekto lär ju ha köpt den på City Gross. :) Härligt med en tävling i tävlingen. Bra Ankarberg :)

BJÖRNEE sa...

Ankarberg! Behövs fler som dej!

FS sa...

yr.no varnar för -2 hela helgen.
Varning för köttafiske!

Anonym sa...

Nu säger yr.no -8 men det duger det också.

e sa...

Enligt uppgift skulle det vara en kula på Barnsjön i onsdags. Kanske inte håller på Helgasjön, men de mindre sjöarna kanske håller, iaf i kanterna.

FA sa...

Vem ska man ringa nu igen för att ta rätt på ev. kula/tävling i kronoberg? Namn+telefon önskas.

e sa...

F-n vet, men tror väl det brukar vara Rolf Karlsson som håller i det, sen sprider det sig mellan folk som ringer varandra.

Telefon till Rolf finns på Sportfiskarna Kronobergs hemsida, hans fru Gunnel Karlsson är Distriktets sekreterare och står i distriktets adresser. Det är samma tel.nummer till Rolf.

 
Google