onsdag 15 december 2010

Nytt för tafs! AERO
Efter många positiva rapporter från nya vertikalaren VIGGEN kommer nu ett nytt högintressant släpp från Mattias Hansson.
Vikt 6 gram.10 kommentarer:

mankan sa...

Jag följde diskussionen om kopia eller inte när det gällde viggen.. Men det verkade vara en kopia på nåt hemligt som ingen hade sett. Men nu vågar ja sticka ut hakan och påstå att denna duktiga kille har gjort nåt som påminner lite om mina pirkar.. http://www.mankanpirken.se/bilder/diamanter.jpg även om det är svårt med mönsterskydd skulle jag personligen aldrig sänka mig så lagt och apa efter någon annan.. Dock är den 1mm kortare, samma vikt och exakt samma färg helguld o helsilver. Snart kanske AERO slim kommer :)

FA sa...

Undrade just hur länge det skulle ta innan kopia pratet skulle komma:-) Dock var det från oväntat håll Mankan! Viggen till att börja med är ingen kopia på något annat. Alla som sett den i verkligheten har dementerat detta!

Jag vet inte vilken av dina du vill att Aero ska vara lik?? Ingen på bilden väl??
Den bygger på 4 olika finska tafspirkar som jag har kört med tidigare och tagit de bästa egenskaperna (enligt mitt tycke)från varje. Ädelstenen är inte med men den är säkert grym också Mankan.
Exakt samma färg? Vi har 3 färger att jobba med i tillverkningen. Vilken skulle vi välja för att inte råka ha samma som någon annan? Aero kommer så småningom även i b/b men just nu är det lite problem att köra brons i verktygen.

Jag skickar gärna en till dig så kan du själv kolla att de är helt olika.

mankan sa...

Jag får skylla på min mobil då.. Hitills bara sett den bilderna i mobilen.. Kanske är ser annorlunda ut på datorn. Men ja kanske inte ska kasta sten i glashus eftersom ja tycker aero ser ut som min.. Och tydligen är aero en kopia på finska K1.. Så jag var väl först med att kopiera fast ja inte ens sett eller hört om K1. Har nån gång hört om S1. Men men alla gör sina egna alster båda saabs o volvos bilar har ju fyra hjul :) så likheter kommer alltid finnas. Blev bara så paff igår när ja såg min diamant på din blogg igår o såg att den hette aero :)

FA sa...

Jag blir bara så matt av att lägga krut på nya grejer när det börjar regna plagiat kommentarer i samma stund som det kommer ut. Det vore mer givande med en riktig diskussion om produkterna. Feed back som leder någon vart.

Thommy sa...

superskoj att det kommer nya prylar.är ju en hel del jobb bakom kan ja tänka mig,och vi som e pimpel galningar ska ju vara tacksamma att en del lägger ner tid på det.lycka till med försäljningen av pirkarna.

Anonym sa...

Intressant att allt tydligen är kopior,givetvis är det väl så att om man hittar nåt man gillar så finns ju dom dragen med i det man själv skapar!som dina Mankan-pirkar har ju drag av Anders-pirken och Anders-pirken har drag av Pipa-pirken osv.Det som krävs för att föra pimpelsporten framåt är att uppskatta nya tillverkare och våga prova nya grejor.Hellre det än att ägna sig åt småaktigt tjafs!Urban-kroken har ju drag av Kurre-kroken fast med mindre massa på kroken.Ganska omöjligt att inte efter-apa en päronformad kropp på en pimpelkrok:-)MVH URBANKROKEN

Anonym sa...

jag trodde fan först att det här med aero var ett skämt...minken

FA sa...

därför att...osv osv verkar ha fallit bort.

Anonym sa...

för att det vart ett sånt stå hej runt viggen och inges pirk.och dem är ju bara lite lik varann. aero och diamanten tycker jag personligen ser precis likadana ut vid en snabb anblick.därför trodde jag det var ett skämt från början, alltså bara för att få igång lite snack.minken

Kaj sa...

Bra att du stoppade här FA!

Hur det än är, så är Mankan också en ung pirktillverkare som behövs i framtiden när vi gamlingar lagt ner filen!

 
Google