lördag 4 december 2010

Premiär på Helgasjön.

Letade som en tok efter stövlarna men fick ge upp och fick ta Tommy Hilfiger sneakers . Det kan vara bland det absolut sämsta att ha på fötterna när man ska pimpla men så blev det. Som man förstår blev det bara en kort tur för alldeles strax började fötterna domna och sen blev det att halvspringa tillbaka till bilen.

För er som är nyfikna på isläget kan jag rapportera ca 10 cm kärnis på Helgahavet vid slottsruinen. Tyvärr 2 deci nysnö på också vilket gör det lite lurigt och kanske inte bara att knalla på rakt ut. Värdelöst fiske här om man får tro på min lilla lilla tur idag. Gjorde ett 20 tal hål men fick endast några små. Lite märkligt för här är tjockt med småfisk hela hösten ända fram till isen lägger. Men sedan flyr de uppenbarligen.

Jag var även och kikade vid badplatsen Barnsjön men där är det mycket sämre is. Bara 3-4 cm is och sedan stöp och nysnö ovanpå det. Håller eventuellt inte ens ett stycke ut.

Blir väl några till som går igenom nu i dagarna på Barnsjön, Trummen, Växjösjön.

Filmen är fisklös men jag vill lägga upp den för att visa nya fina CFC stället som kommer bli väl infiskat under säsongen.

Misstänker att det var en aning bättre fart på fisken på Björköfjärden? /Fredric Ankarberg

Inga kommentarer:

 
Google