tisdag 20 oktober 2009

Chenille är stekhett!


Jag tycker att krokar med chenille-garn har fått en rejäl nytändning. Den luddiga kroppen är inbjudande och min tanke är att mer och mer fisklukt fastnar i garnet efter hand man drar abborre på den.
Urban sticker emellan limkrokstillverkningen med de här superläckra chenillarna. Gigolo är ljus och Killer mörkare i färgerna. Riktigt spännande trekrokar tycker jag. Dessutom finns de i storlek 10, 12, 14 och 16.

11 kommentarer:

Timo sa...

Sen väger dom ju lite mindre, vilket måste vara en fördel.

K.A.B sa...

jävligt fina.

Anonym sa...

Jo chenillen förändrar betespresentationen(på gott och ont)Är ingen hit vid turbofiske!!Men en vettig variant som blir som en korsning av traditionell lim eller garnkrok!MVH URBANKROKEN

Anonym sa...

Jag känner till en östgöte som vinner sjukt många tävlingar och som kör chenille/lim komb oavsett fiske. Den lilla extra tid det tar för kroken att pendla tillbaka tror jag bara är till fördel.

Anonym sa...

Jag ska citera en kille som brukar skriva på den här bloggen.
-Det viktigaste i fiske är vad man heter!
Alla vet nog vem det är och att han sällan fiskar med annat än utrotarn men jag tyckte mej se nått annat dingla under pirken på Sälencup.

Anonym sa...

Tror inte abborrarna bryr sig om vad fan man heter!Sen vad som dinglar under pirken hjälper föga om man är totalt fel på sjön!!!Sen på tal om vad man heter så här kommer en allmän uppmaning:Alla inlägg bör undertecknas med namn blir mer konstruktivt och roligare dialoger på det viset!MVH URBANKROKEN

Storm sa...

Hoppsan !

Tror nog FAN att abborrarna absolut vet vad man heter i bland ;-) !

Anonym sa...

Har stormen vaknat till liv och fått ryckningar i den livsfarliga pimpelarmen!mvh urbankroken

urban-kroken sa...

snopp

urban-kroken sa...

skoja bara :)

Anonym sa...

nä det beror på hur uppdaterad man är , träna på tävlings vatten ,tipps ,mm, mm

 
Google