söndag 7 februari 2010

Dennis Ankarberg utklassade resten av startfältet!

Dagens prestation kan man tillskriva Dennis som hade dagens högsta vikt på Solaren. Han vann ÄHV på 6944 gram. Bara smått.
Totaltvåa blev Håkan Dahlström, Stångådalen som segrade i HS på 4500 gram. De båda var ett stenkast från varandra hela dagen.
Själv stod jag istället dagens hjärnsläpp när jag efter att ha grundat bra med ca 2500 gram efter knappt halva tiden gjorde en riktig idiotmanöver och plumsade bort till ett sund där jag fått bra en gång tidigare. Självklart var det dött och resten av tävlingen rann iväg av bara farten. Anledningen till att jag bestämde mig för att dra från första stället var att det dök upp en hel del folk och jag misstänkte att det skulle dö ut. Det gjorde det inte, snarare tvärtom:-(
OM (tur att ordet finns) jag hade stannat hade jag varit klar till SM nu men istället hänger det på DM 4 nästa helg. Stångådalen Lag 1 har placeringarna 1-1-1 så Lag SM blir det i alla fall.
Dennis hade jag dock inte tagit. Jag har inte funderat ut än hur man kunde ha nära 7 kg idag. Så bra fart var det inte. En mycket stark vikt idag. Han körde ViM 38 mm och chenille med imitation.
På lördag är det 5 timmars 2-mannalag på Gissen mellan Vimmerby och Hultsfred. En kanonsjö och alla är välkomna dit. Tävlingstid 9-14. Starplats: Fredensborgs Herrgård.
Söndag DM 4 på Hulingen i Hulstfred.

Dagens seniorer:

1.Håkan Dahlström 4500 g
2.Rolf Emanuelsson 4200 g
3.Peter Olsson 4000 g
---
10. Jag på knappt 3 kg. Allt för spänningen. /Fredric Ankarberg

4 kommentarer:

Stefan sa...

Först och främst bästa gratulationer till Dennis att äntligen få leva upp till sitt gamla rykte. När man väl hittar fisken allså.
På tal om hjärnsläpp: jag försekrar att ingen jobbade lika hårt som Fredrik. Hann skente som en skottspole flera gånger fram och till baka, vilken kontition Anders Södergren skulle behöva den orken på OS
hadet: stetom

Håkan Franson sa...

Hälsa din far och gratulera. En riktig prestation eftersom han inte hade någon bonusfisk. På lördag har vi i Rimforsa FK tävling på Mjölkvik,Åsunden. Ni är hjärligt välkomna men såg att ni hade tävling själva vilket var synd för jag tror det kommer bli riktigt bra fiske på Åsunden.

FS sa...

Hur der det ut med snöläget på Åsunden?
Tänkte åka söderut på lördag!!!

Håkan Franson sa...

Får återkomma med det Fredric när jag kollat av det i slutet av veckan. Vi planerar att köra upp skoterspår så att man ska kunna ta sig fram. Men det är ju kalasfiske 1o meter utanför starten så man behöver ju inte gå så långt, men det kan vi "starka" spara till pensionärerna:-)

 
Google