lördag 13 februari 2010

Linda o Magnus Hallberg vann 5 timmars

Sveriges kanske bästa Dam senior, Linda Hallberg hade dagens högsta vikt på över 5 kilo. Håll ögonen öppna på SM och andra större tävlingar i fortsättningen. Medaljregn är att vänta:-)

Det röda området fiskade vårt lag på och det är samma område som jag vann på för 5 år sedan. Då hade jag över 7 kilo. Idag fastnade jag på drygt 3. Fick dålig hjälp av lagkamraten idag vilket känns bra att vräka ur sig efter förra helgens utklassning. Det snöade och var allmänt grått o trist mest hela dagen och det påverkade nog fisket lite. Många hål blev det bara ett napp...Dessutom var det träskmarks-före mitt på sjön och en större förflyttning blev inte aktuell.

Gröna området satt vinnande laget. Jag tror att det är djupt där fast att de satt nära land. Säkert 6 meter. Vi satt på 8 i snitt. Blå område var inte heller helt fel idag. Där kom någon bonusfisk upp också.

De bästa idag:

1. Magnus Hallberg-Linda Hallberg 9108 g
2. Roffe o Mumba 7260 g
3. Kenneth Hallberg-Bo "Björnbetet" Sundberg 5852 g
4. Murar´n - Glennfalk 5196 g

Utlottningen av biljetter till Äventyrs golfen på Björkbacken efter tävlingen blev enligt mig ett fiasko! För det första vann jag inget. För det andra valdes det slumpmässigt ut några deltagare som fick dra startkort ur högen och de drog såklart sina egna vilket såklart borde ha ogiltigförklarats:-) Det enda jag fick var korv med bröd efter tävlingen men den fick jag betala för så det gillas inte. Klart missnöjd med insatsen och oturen men trots det en trevlig dag. I morgon är det ju som det verkligen gäller!!

ps. undrar hur det gick på Åsunden idag? Någon som vet, skriv gärna en rad. /FA

1 kommentar:

FS sa...

Härligt med lite bitterhet!

Har varit lite väl muntert i Ankarbergs lägret men det är som sagt skönt att bitterheten är tillbaka...

 
Google