måndag 28 februari 2011

Ankarbergs tävlingar i helgen.

Helgens övningar egentligen inte så mycket att orda om från mitt håll. Olika former av lagtävlingar bägge dagarna. Tyvärr tillhör jag dem som håller individuella tävlingar högre. Jag vill chansa friskt på tävlingarna och har svårt för att bara fiska "safe" med hänsyn till laget. Men nu i helgen fick man göra lite så i alla fall.

Lördag Björkbacken Mästerskapet 5 timmars 2-mannalag: Gjorde en bra insats och hade strax under 5 kg. Tyvärr hade Ankarberg senior lite mindre flyt och våra 7,4 räckte bara till en fjärdeplats. Dahlström/Glennfalk vann på lite över 9 kg.

Söndag Lag DM på sjön Anen: En sån där klassiskt orättvis sjö. Obefintligt med tusenbröder att fiska efter. Däremot ströfisk mellan halvkilot och kilot. Fick nåt kilo första halvtimmen men gick sedan bom länge. Sprang tillbaka sista halvtimmen och fick lite till på samma fläck. Trist tävling och det är inte ofta man får kämpa så med motivationen när man pimplar. Väldigt många hade väldigt lite den här dagen. Vårt lag från Stångådalen gjorde ändå en stabil insats och ingen i laget floppade helt. Tack vare det knep vi andraplatsen och därmed en plats till nästa års Lag-SM. Kul att fiska bägge dagarna på SM. Vi hade drygt 6 kg och det skvallrar ju om hur tillknäppt fisket var.

Påminner om tävlingen på Solaren nästa helg. /FA

Inga kommentarer:

 
Google