onsdag 2 februari 2011

Kommunmästerskap 5/2 BORSTINGEN

Dags för Vimmerby Kommuns Mästerskap i Pimpelfiske nu på lördag. Enligt ett mötesprotokoll har man möjlighet att delta om man representerar en fiskeklubb i kommunen. Jag bor som bekant inte i kommunen men tävlar för Stångådalens SFK och därför dyker jag upp på startplatsen på lördag. Like it or not :-)
Borstingen heter sjön och den är som gjord för Vimmerby Kommuns mästerskap. Den ligger nästan inne i stan och går det riktigt bra i början kan man sticka iväg och dra en burgare på city-köket i halvtid.

Borstingen är en av de sjöar som jag lärde mig pimpla på under 80-talet. På 90-talet blev den ofta offer för exprimenterande med diverse försök till innovationer som jag ägnade mig åt. Slänga sig i bilen efter jobbet en tisdag kl 16.00. Ut på Borstingen i jeans och lågskor för att hinna slå 5-10 hål innan mörkret. Hem o fundera vidare:-)

Fisk nästan överallt på sjön. Vinnaren hittar snabbt vilket djup som håller mest fisk i rätt storlek. 1 meter eller 8 meter? På lördag mest troligt en grund variant om jag får gissa. Vinnarvikt: 7-9 kg /Fredric A


Visa större karta

Stångådalen arrangerar. 10-14. "Start på det vanliga stället."

Alla i Vimmerby Kommun eller tävlande för klubb i kommunen är välkomna!

5 kommentarer:

peter sa...

Känns som man måste tävla för en klubb till=)

Alltid skönt med istid

Mats sa...

Hej
Skall till Växjö och jobba.
Sugen på att prova Helgasjön efter att ha läst dina inlägg.
Har inte så lång tid så jag undrar om du har några/något tips om var det är bra att börja om man inte känner till sjön.

FA sa...

@Mats:

Maila mig på info@vimpirken.se

Anonym sa...

Hej, km på Borstingen med start på det vanliga stället. Vart är det?
Mvh B-Å

FA sa...

Vägen som går in till vänster från väg40 precis innan "lagunen". Jag tror att det är en grusgrop där. I vilket fall sitter det en skylt och med lite tur även en marshall på stora vägen.

 
Google