lördag 14 november 2009

Ubbes Benka

Här kommer de utlovade bilderna på Urbans skrylla:











MYCKET BRA anser jag. //FA

7 kommentarer:

Anonym sa...

vad är det för pimpelspön i konten?Såg riktigt fina ut...
mvh jonte

mankan sa...

Ser ut att rymmas tre sjuttisar whiskey mellan spöna.. bra om man ska vara ute länge =)

Anonym sa...

Mycket snyggt men skulle allra helst vilja ha en lösning där man inte norpar på utrymmet inuti skryllan. Ingen som har gjort något utvändigt fack? Fast det kanske blir för klumpigt? Ryms plasthinken från en Ron Thompson inuti Benkaskryllan? Vart köper man de där olikfärgade frigolitbitarna som används som spöhållare? //Kent

Timo sa...

Ja det ser bra ut med denna lösning, en lös tunna är ju nästan ett måste om man ska fasta spöhållare i själva skryllan.
Annars blir det för omständigt att göra ren den från all fisk slem enligt min mening.

Jag tror att vill man använda hela utrymmet till fisk så måste man lösa spöförvaringen i själva locket på något smart sätt, har själv inte Benkaskryllan, men om jag skaffar en så ska jag försöka få till nån sort insats eller ett "golv" till själva locket och göra plats för ca 6st spön(ska räcka).

Lucka i locket är ju en självklarhet för att lätt och snabbt komma åt grejena vid behov. Som sagt har inte skryllan själv (ännu)så det e svårt se hur den ultimata lösningen på denna skrylla ska se ut för att passa mig, finns ju lika många lösningar som ägare till skryllan.

Har själv inte sett den ultimata skryllan för alla tillfällen ännu.

FA sa...

Skivan som avdelar skryllan kan enkelt flyttas vid de tillfällen som det blir fullt sa Ubbe till mig. Annars när man fyllt framsidan vänder man bara på locket och fyller spödelen också. Sedan kan man börja vandra hemåt:-)

Anonym sa...

Testa den live idag på tävling!Kändes riktigt bra!!Enda som drog ner betyget var dom jävla remarna för ryggbärningen hängde och slängde och frös fast.Ska försöka ordna ett kardborrband eller nåt som samlar ihop eländet då dom inte används.Spöhållarna är ett sittunderlag med hål i mitten helt perfekta som jag limmat fast med sättlim.Mellanväggen går att flytta mot bakgaveln på 30sekunder om det skulle nappa utav fan!mvh ubbe

FS sa...

Spöna under arselet!?! Finns en anledning att man i en bar har de 6 vanligaste spritsorterna i en rack.
Jag jobbar på samma sätt, spöna utanför lådan på framsidan men ni kanske inte har så brottom :-)

 
Google