söndag 7 mars 2010

Grisgrundet stekhett!

Även i dag startade tävlingen direkt vid utgång och jag började på grundet väster om första ön. Fick 5 i ett hål sedan dött. Fortsatte upp mot den lilla kanten där jag vann förra året men det var noll där. Sedan drog jag norröver och släppte ner lite här och där utan större framgång. Söder om Stora Björnön drog jag upp och gjorde en lite större förflyttning till Jägaregap. Fick ett 10-tal i ett hål där men vågade inte gå där i sundet. Isen var i stort sett bara lite frusen snö. Se upp där om ni ska ut. Nästa mildväder är det öppet i sundet.
Sprang ut till Galten och då hade klockan passerat 12. Uppe på toppen var det inget men på kanterna var det tjockt. 2-3 meter djupt och fisk mellan 20-40 gram. Upp till 30 i de bästa hålen. Sista fisken för dagen blev en 4 hektos. Annars ingen över 80 gram.
Körde 38:an och Killer strl 16.

Resultat:

1. Undertecknad 7910 g
2. Erik Sandell 6970 g
3. Arne Hansson 6200 g
4 Nicklas Bardh 5400 g
5. Mats Ohlson 4700 g

sedan väldigt jämnt neråt. /Fredric Ankarberg

5 kommentarer:

Nicklas sa...

Nästan så du brände fläsket då ;-). Två segrar på två dagar, bra uppladdning inför kommande helg. Undra vem som är stekhet?

Erik sa...

Arne Hansson var trea på 6,2kg, han satt 50m från mig. Jag tror Mats Ohlsson var femma, han satt på andra sidan sundet från mig.

Grattis till vinsten! Första gången jag fiskade där så började vi på Helgö, då började jag på Grisgrundet utan att få en enda fisk, samma vid jägaregap. Jag gick runt hela det området utan resultat den gången, så det är inget garanterat ställe. Men kul att veta att det går att få fisk där :)

Emilioo sa...

Verkar varit dåligt med de stora i helgen, bara smått nästan på de flesta håll. grattis till vinsten!

FA sa...

TACK!
@Erik: Ibland är det en fördel att inte veta att det har varit dåligt tidigare:-)

Erik sa...

@Fredrik, jag tror jag sagt det till dig några gånger. Men det är ju bra du kollar själv med :)
"Trust but verify"

 
Google