tisdag 16 mars 2010

Lite mer om SUPERPIMPELN

Bergman kom 3a med det här fisket.

Blev ju mycket om Henrik Lindgren i går men med denna rad 112 så är det inte så konstigt om saftblandarna slår igång :-)

Jag kollade på de flesta deltagarna under helgen men det verkar som om bilderna på veteranerna är i Bergas dator och han har tagit en välförtjänt semester i fjällen så jag har ingen tillgång till dem.

Knoppen höll sig framme i alla tre tävlingarna 121 om jag minns rätt vilket ledde till slutgiltig seger i totalen även KG Mganusson från samma klubb var bra med men hade varit lite för när kryssflasorna på lördagskvällen och tappade därmed det grepp hans första plats från lördagen inbringade och lutade som 2a i totalen. Pertti Koikkalainen tappade bort fisket totalt första dagen och hade bara knappa 9kg men fiskade upp sig ordentligt till dag 2 och slutade på 3e plats i sammandraget Rolf Johansson som bara var med på söndagens tävling vann den och om han varit med bägge dagarna så hade nog även han blandat sig i totalstriden men vi gratulerar i följande ordning

Knoppen

KG Magnusson

Pertti

Till framskjutna placeringar i årets SUPERPIMPEL

/Fredrik Samuelsson

2 kommentarer:

sugen på björköfjärden sa...

en fundering?hur lyckas han hålla rätt djup vid nersläpp med haspeln?används linhaken eller har ni något annat knep?

en sista fråga står abborrarna på botten eller går de o få dem i frivatten?

färgen på mormyskan hur viktig är den?

FS sa...

Använd klipset det är jätte bra. Jag såg en som hade gummisnodd runt spolen men det är ingen höjdare! Fisken står som regel efter botten om inte så går det oftast ner någon och tar ändå när du släpper ned sedan är det bara att prova lite högre om det börjar att nappa mer frekvent.

Färgen kan vara avgörande, som nu i helgen hade nästan alla som hade bra mycket gulgrönt i sin men jag själv har fiskat bra på silver i bland och brunt ja tom svart i bland men då bör man ha mindre beten kanske ner till storlek 10 på kroken.

 
Google