torsdag 31 januari 2008

3 kroks fiske på B-fjärden

Här fiskar jag grundare än tidigare och med 3 krok. Höll mej nära land hela dagen. Visade sig att det är fisk över allt på SO sidan på 3-4 m djup. Jag kan aldrig sluta förvånas av detta otroliga vatten... /Fredrik Samuelsson

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! .Har läst den här bloggen varenda dag nu i en månads tid och har blivit jätte inspererad på att få åka på SMet. Har själv fiskat rätt så mycket här hemma i Jämtland nu och på söndag har vi våran sista serie tävling i Sundsjöfiskarna. Men ja tänkte även åka en sväng i morron för ja har ledigt från skolan. Det ja tycker är synd med fisket är att vi tappar juniorer iaf här uppe. Jag är själv junior men ja har gått upp till seniorerna för två år sen istället för ja är den enda junioren i klubben. Och de är ja glad över för ja märker att ja utvecklas till en bättre fiskare. Jag ser även fram emot Jämtcupen och tävlingarna i påsk så ja hoppas de blir lite folk som kommer.

Fiskarna sa...

Hej Johan!
Vi träffas garanterat i Påsk och på SM:et.
Lycka till på sista serietävlingen!

Anonym sa...

Tack så mycket.

Anonym sa...

Johan.....Laxen surrar....kom ner till byn den 24/2 på medelpads öppna och känn på vattnet...närmare sm en så kan du inte komma.

ps 55:an med tafs rockade sanslöst som du såg...ds

Anonym sa...

Kul sida Samuelsson - pimplarkungen! ;) Kul med filmklipp

Anonym sa...

LÖ:
Hur många gäddor fick vi tillsammans som mäst när vi var där på sommaren? Det är ju så mycket gädda där men jag har aldrig fått någon på pimpel!
Vad beror det på? Kanske en svår fråga men någon kanske vet?

Anonym sa...

Tvär "Jangler" så har vi Jämtcupen då. Men är det inte nån fler tävling framöver? För jag är jätte sugen å få prova på SM vattnet =)

 
Google