måndag 17 mars 2008

Nu börjar semestern!!!


Ankarberg och jag håller på med eftersläcknings arbetet efter SM men alldeles snart så ska vi dra oss mot Jämtland och väl där kommer vi att börja summera lite och fylla på med nytt material det är ju 8 st tävlingar i helgen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Var hittar man resultaten från Lag-SM?

Anonym sa...

www.pimpelsm.se
Uppdaterat 14:30 17/3

Anonym sa...

Tack !

Tack igen! Vilket kanonvatten Björköfjärden är, har väl aldrig varit på ett så "underligt" vatten under alla år. Vi kommer absolut tillbaka när tillfälle kommer.

Tänka sig att pimpelfiske kan utföras på så många olika sätt ! Verkligen stimulerande att lära sig någonting nytt och inte bara köra samma stil.

Visade sig att allting som exponerats på denna underbara blogg var sant.

Kör hårt i Jämtland !!

Hae't Gött !

Anonym sa...

Instämmer helt i Stormens inlägg. Kanon vatten!!!, samt att allt som stått i bloggen har stämt till fullo. Suveränt jobbat Fredrik S!!
Lycka till i påskhelgen!!

Anonym sa...

Tack för ett mycket bra SM!

Håller med föregående talare till fullo. Björköfjärden var jämn, precis som utlovats. Denna gång handlade det inte så mycket om att "gå rätt" utan mer om att "göra rätt". Vi som gjorde fel genom att exv fiska för grunt, för aktivt och på för liten fisk och med för små grejor, blev obönhörligen distanserade av täten. Hade ändå enormt roligt hela tiden.
Vi ses i Jämtland i påsk!
hälsenor
/johan dammström, Bräcke

70+ sa...

Det är bara att hålla med Stormen och de andra ungdomarna.

Jag hade jättekul trots att jag blev diskad.
Ju jag gick över sprickan på fel ställe, han var tilockmed jättetrevlig skoteråkaren som tog mitt startkort. Jag fick fortsätta fiska endå.
Ha det! alla pimpelfiskare.

Anonym sa...

Vad hade nu de bäst placerade, mormyska, tafs eller trekrok?

Anonym sa...

moluska

 
Google