tisdag 24 februari 2009

Vändning i vädret!




Äntligen har den kommit...
Våren alltså i dag ligger temperaturen runt nollan och det 4dm tjocka snötäcket på sjöar och hav runt S-vall har komprimerats en bra bit bara på 2 dagar och det verkar komma in mildare väder till veckan.
I morgon ska Berga ut och köttaB-fjärden och det kommer filmer och fisketips så var med och uppdatera dej om det senaste vad det gäller SUPERPIMPELN.

I dagarna kommer även en 3 delars skola om hur man gör för att dra 20+ på B-fjärden.
Det är tips från tre olika fiskare som just fått över 20 kg på B-fjärden.
Missa inte den.
/Fredrik Samuelsson

11 kommentarer:

Anonym sa...

OM det inte händer så mycket ang.snödjupet, finns det några plogade vägar eller skoterspår på sjön ?? tänkte på de äldre som vill komma upp till tävlingen och har svårt för att gå ??. mvh Janne

Anonym sa...

Självklart kommer förhållandena att vara bra även om vädret vill annorlunda.
Det kommer att vara plogat minst ner till sjön och kanske även spår på isen lite beroende på snömängden dagarna innan. Skoterspår till alla kända ställen kommer också finnas att gå i men jag tror att det kommer att bli bra förhållanden på tävlingsdagen.
Det som kan ställa till det är kraftigt snöfall dagarna innan men det känns som att vi är lite för långt fram i mars då för att det ska kunna bli stora mängder med kallsnö.
Dagliga uppdateringar om is och snöläget börjar nästa vecka...

Anonym sa...

Blir spännande att följa bloggen inför tävlingen då.
Vi kommer ner ett gäng från Norrbotten och testar fiskelyckan på superpimpeln.

Mvh/
Jonas Seger
Luleå

Anonym sa...

Det gor ni helt ratt i. jag saknar prickar i dag som du kanske forstar pa hur jag skriver men i morgon eller i kvall har jag dem tillbaka. Det verkar bli valdigt mycket folk pa tavlingen sa darfor har jag bestamt mej for att lagga ner lite tranings tid sjalv for dem som inte hinner eller kan trana sjalva. Mer om det senare som sagt. Val mott pa SUPERPIMPELN.

Anonym sa...

Hur ligger de till med marmen? , ligger vikterna snäppet under b-fjärden lr lyckas du ibland får 15+ där också?

Anonym sa...

Har ni någon hum om hur mycket folk som kommer till superpimpeln som det verkar så kan det bli rätt så mycket.Skulle tro att vi från örebro och västmanland blir ca30-40 pers.kan ni inte lägga ut någon form av kommer,, kommer inte på bloggen..MVH YRPO EN SOM KOMMER

Anonym sa...

marmen är mycket bra.
förra helgen var det ett mindre km där och det var 2 man som hade över 15kg.

Anonym sa...

ang deltagarna så är det ju svårt för mej att veta det men det jag vet är att du slipper dessa deltagare.
fredrik samuelsson
anders berganan
andreas bergström
ola sundström

Anonym sa...

ska du inte vara med fs??
kan vara tur för oss andra,,de ger ju oss lite större chans.
ang marmen så har jag sökt djupkarta men kan inte hitta,, något som kommer att läggas upp el finns de inte,tack för allt slit med bloggen o tävlingen.

Anonym sa...

Just det jag tänkte inte vara med pga att det inte känns helt rättvist när första priset är så stort. (det är ju inte självskrivet att någon av oss vinner men det känns ju som vi har tränat lite mer än de många andra och har mycket insider info)

Det finns ingen bra djupkarta över Marmen men det är inget problem för jag kommer att rita ut var man kan fiska och vid den eventuella avspärningen är det bottenlöst!

Anonym sa...

Helt rätt att ni inte deltar. Ni har väl fullt upp med att göra ett bra arrangemang och att hinna med att fiska oxå kan ju bli för jobbigt.(Tror att ni ändå skulle bli nerborrade så chansen att vinna skulle nog bli svår iaf :) Mvh Timo.H

 
Google