onsdag 7 januari 2009

Alltjämt svårfiskat i Växjö!

Skridskorna är dumma och lyder dåligt, man får trösta sig med saft ibland...


Tänkte det var på tiden att lägga upp en lite mer realistisk pimpelfilm efter alla dräpare från Björkön mm. Detta är Barnsjön i Växjö, en liten liten vattensamling med gott om mikrober. Så här som på den händelselösa och ganska meningslösa filmen är tyvärr fisket just nu.
Normalt sett är det mellan 6 och 10 kg här på 4 timmar men nu det svårt på småsjöarna i Växjötrakten att få igång de köldstela abborrarna. Om nån vecka eller två är det alla gånger race på Barnsjön. Även Trummen som var oduglig i Lördags är ju en bra pimpelsjö egentligen och kommer också igång så småningom.
Kul för Amelie, äldsta dottern som fick testa på skridsko för första gången. Det blev vurpor och tårar såklart men det hör väl till...
/FA

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni får ha era gamla 3D glasögon på er om ni ska kolla filmen:-)
Äh, det är första gången jag rippar film och den blev lite väl hårt åtgången. Å andra sidan är det inget att se på heller så det gör inget. Ljudet försvann visst också:-/

Anonym sa...

Jag har aldrig sagt att det är lätt att ladda upp filmer på blogger.

Var det där abborre nr.2 & 3 för året på hemma plan?

Vist fan har han fin teknik skridsko åkaren som svischar förbi 4.41 in i filmen! Kan det vara Tomas Johansson?

Anonym sa...

Helt Ok FA !

Hrrrm! finns alltid en anledning till att "lura" ut barnen på skridskoåkning ;-) !

Behöver Amelie en personlig tränare ang. skridskoåkningen så ställer jag upp direkt !

Kul att se någonting annorlunda än en "hysterisk" Samuelsson dra en massa abborrar jämnt, 2x ;-) !

Hae't Gött !!

Anonym sa...

Har du en brevkurs liggandes på skridsko blir nog Amelie jätteglad Storm. Annars är du välkommen ner 2ggr/vecka på allmänhetens åkning;-)

FS, fick faktiskt 12-15 st på en halvtimme i de där hålen vilket jag tror hade varit bra! Det är jätteovanligt med gammelhålsfiske i dessa trakter så det är mycket som är fel här just nu. Vad jag har hört är fisket liknande på många håll i landet men det kommer att ta sig! Det finns många sjöar som är helt ofiskade i 2 år pga uteblivna isar.

 
Google