onsdag 13 januari 2010

Fisksjön Resultatlista 2007

Tog och letade lite på internet efter resultatlistor från Fisksjön. Och jag hittade en trevlig resultatlista från Dm 2007. http://www2.herjedalen.se/forening/jhsportfiske/Resultat/2007/dmind07.html
Hans Magnusson hade högsta vikt, 26354 g,
Medelvikten för seniorer var 10.5 kg.

Det bådar gott för helgens tävling!

//Emil Sjöberg

16 kommentarer:

FS sa...

Ser ut att kunna bli bra fiske :-)

Johan sa...

Och kallt med sydliga vindar minst 5 m/s. Varmare på söndag dock men ändå typ 10 minus och 4-5m/s. suck.. Men det är ju om man tror på SMHI :P

Frankan sa...

Ska bli kul att se hur det går så här tidigt, DM va i April då. Va på helt fel ställe då å fick bara ihop 10kg men fiskade 3ggr så djupt som Magnusson.... I mitten på Februari förra året vanns det på 10kg. Lycka till och spar lite till oss som ska tävla där om några veckor ;)

Emil_sj sa...

Johan, Smhi ska man inte lyssna på. Vädret kan man ta reda på när man vaknar just den dagen!
5 m/s är ju inget att grina över, inte kylan heller.

Baddarn sa...

Ja jag hoppas verkligen det blir tävling men som det ser ut nu så bådar det inge vidare...:( Va är det för köldgräns -15?

FS sa...

jag vet inte men om det vänder och blir varmare under dagen kan man väl starta på -17. Jag har kontakt med startplatsen under fredagen och även lördag morgon.
Uppdaterar eftersom jag vet.

Anonym sa...

Vi får hoppas att SMHI stämmer sämst av de jag kollat. Jämför man med dagens väder är det dock dom som ligger rätt. Så här ser det ut just nu inför helgen (ca kl 8): Lördag: Yr & Aftonbladet säger -12 & SMHI säger -20 (-16 på dan). Söndag: Yr -10, Aftonbladet -9, SMHI -12. Micke

Anonym sa...

vilken tider gäller på lördag?

Anonym sa...

10.00-14.00

Anonym sa...

Lördagen ser ut att bli snorkall. Kan väl inte bli nån tävling va?

Anonym sa...

Beror ju på var man kollar.. Yr 16-13 kallgrader under tävlingstiden. Aftonbladet säger 14-13 och expressen säger -17. SMHI är lite mer negativa och menar att det ska bli en aning kallare. Själv säger jag att man ska behärska fisket under alla omständigheter... även minus 30 :-)

Baddarn sa...

Ja jag har -19 här i stan nu...vad säger din kontakt där uppe Fredde, hur kallt är där nu? Alltså är det inte bättre att försöka genomföra Söndagens tävling å köra 2 tävlingar nästa helg istället??

Baddarn sa...

Till dig som skrev innan mig: Vad har vi köldgränserna till då om du tycker det är acceptabelt att fiska i -30!?

Jens sa...

Har inte vissa distrikt -20 som köldgräns? Det är kanske lite kallt att köra 4 timmar men skulle det vara så pass kallt så varför inte köra 3 timmar (eller ännu kortare) på lördag? Känns ju lite så där att bara flytta tävlingarna framåt. Det blir ju lite svårt att planera saker och ting.

Baddarn sa...

Jag vet inte om nåt distrikt som har de iaf. Klart det går att korta ner men frågan är ju hur många som är sugen att åka 20 mil för en 2-timmars tävling..? Tråkigt att vädret ska ställa till det! :( Va sugen som faan att fiska jag!

Anonym sa...

Hej hej! Väntar på infon som skulle komma under fredagskvällen. För kallt va?

 
Google