tisdag 12 januari 2010

V-serien till helgen


V-serien blev framflyttad pga det mycket kalla vädret i söndags.
Så nu till helgen så blir det först Fisksjön på lördag och sedan Singsjön på söndag ist för Hovdsjön för den sparar vi en vecka till beroende på parkering och övernattning
Jag har själv bokat boende på http://www.hasjogarden.se/ för cfc´s medlemmar. Det är ett vandrarhem som ligger intill Singsjöns strand och blir perfekt som startplats på söndag.
170:- för en natt känns billigt och det brukar ju alltid bli trevligt att bo över till dagen efter med allt vad det innebär.
Du som är sugen att bo över vid sjön kontakta Anna-Karin på 0702777480.
Det ser ut att bli kallt även till helgen men nu hoppas jag på att det inte blir så.
Har kontakt med en boende på startplatsen vid Fisksjön och kommer att kolla av temperaturen och väderleksprognosen under fredagen så all info kommer att finnas tillgänglig här på bloggen under fredagskvällen.
/Fredrik Samuelsson

9 kommentarer:

Baddarn sa...

Hovdsjön? Vare inte Hemsjön den sista tävlingen skulle gå på..?

Anonym sa...

Måste man vara medlem i någon speciell klubb för att få vara med i dessa 2 tävlingar?

Berga sa...

Nepp det är Västernorrlands Serien, så det är öppna tävlingar!
Bara å komma!

Anonym sa...

har vart på andra tävlingar där i närheten och dom sjöarna har vart riktig grymma, med dessa sjöar? har aldrig vart dit eller hört talas om dessa två?, är dom bra?

Emil_sj sa...

Jag har inte varit på dessa sjöar någon gång. Men de säger att fisket och fiskarna ska vara kanon bra. Stor abborre finns det!

FS sa...

Vist det är bara att komma.

Ang fisket så tror jag mej veta att en av de tre är Sveriges bästa pimpelsjö. Helt säker på att 30+ gränsen kommer att nås av någon på minst en av sjöarna innom ett par år.

Jag har varit i kontakt med "lokalbefolkningen" runt Fisksjön och av vad jag har hört så har fisket förbättrats där den senaste tiden pga av att Jämtarna har kört tävlingar där ett tag.
Talade med en dam (där parkeringen på lördag är) som sade att denna sommar hade varit extremt bra. massor med fisk över kilot på rödvitt!!!

FS sa...

Helt rätt Baddarn.
Hemsjön inte Hovdsjön.

Anonym sa...

vad brukar vinnar vikten ligga på fisksjön resptektive singsjön?

FS sa...

Jag vet inte på Singsjön men på Fisksjön är rekordet för DM Jämtland på Styva 28kg!!!
Tror att Jens Hamrin har bättre koll på Singsjön

 
Google