onsdag 20 januari 2010

I söndags och nu på lördag.

I söndags var jag, chefen Figge och Mr Läkemedel Mats på Södra Bergunda och drog matfisk som planerat. Jäklar vad det blåste, säkert 15 sekundmeter. Vi fiskade på ett par grund som brukar hålla bra med Gös på våren och vi fick en del bättre fisk men även smått förstås. Flera 100 % vann jag med på flest och totala men hade ingen chans på största eller näst största. Figge på bilden visar upp dagens största och Mats hade 2:an. I bakgrunden skymtas Norra Bergundasjön.
Min påse på ca 4 kg blandat.

Svart promenad ut och in i söndags och rött är fisket. Och så fick jag reda på att det blir Klubbmästerskap nu på lördag på samma sjö. Lägger om planen av 2 anledningar. Det är trist att springa runt bland våra egna gammelhål och 4 kg blir antagligen för lite för vinst. Området håller för dåligt med fisk helt enkelt även om storleken var bra. Det blå är starten och det gröna området ska jag trakassera den här gången. Fast jag är inte sämre än att jag kan ändra mig om det skulle dyka upp läcker information:-) /Fredric Ankarberg

8 kommentarer:

Nicklas sa...

I det området får du gärna traska runt ;-)

FA sa...

jaha, du har redan varit där och sjabblat på tävling tidigare år?
Som sagt, man kan ändra sig allt eftersom:-)

Erik sa...

Blir ju mycket motion om inte annat. Det finns ju gott om plats att gå runt och blanka på...

FS sa...

Fina fiskar

Nicklas sa...

Här inte varit där men hört av de som brukar fiska i Södra att det inte brukar vara något bra fiske på det stället. Men som fisket varit i vinter kan man aldrig veta.

Nicklas sa...

Här inte varit där men hört av de som brukar fiska i Södra att det inte brukar vara något bra fiske på det stället. Men som fisket varit i vinter kan man aldrig veta.

Kaj sa...

Sjöns syd-östra hörn det är väl det mörkaste stället i hela sjön. Det låter tveksamt särskilt i januari.
Det ska bli intressant att se hur det går.

FA sa...

Intressant tanke Kaj. Faktum är att jag tänkt om och kommer förmodligen att börja precis i andra ändan av sjön istället:-)
MEN, för 10 eller 11 år sedan vanns det i viken längst söderut. Jag och två andra hamnade där med bara timmen kvar och det räckte för topp-placeringar den gången...

 
Google