måndag 25 januari 2010

SUPERPIMPELN


Nu är det kanonfiske på Alnösundet (på Alnösidan)
Detta är just nu det hetaste alternativet för fredagens tävling på SUPERPIMPELN. 13.00-16.00
Finns massor av ställen som just nu ger över 10kg. Starten blir någonstans vid brofästet men inte klart exakt var det blir. Det går att gå väldigt långt norrut och ca 3km söderut men det finns nog fisk överallt. Det går inte att byta sida för det är en bruten ränna i mitten så själva fiskeområdet är inte speciellt brett men som sagt det håller mycket fisk. Jag har även funderat på att räkna all fisk men det är inte bestämt ännu (det finns iaf. 10 arter som nappar på pimpel)
Merparten är abborre och om jag får gissa så vinns det på just abborre men det går även bra med sik mellan 3-8hg och hittar man på dem så kan det dra iväg!
Kommentera gärna om vad du tycker om att räkna all fisk på SUPREPIMPEL fredagen.
Nu kommer det många uppdateringar om SUPERPIMPELN så håll utkik på bloggen.
/Fredrik Samuelsson

16 kommentarer:

FS sa...

Har fler inlägg från helgen som inte vill komma ur datorn men jag ska ta tag i det i kväll.

Anonym sa...

Vore kul om all fisk räknas.

Baddarn sa...

Brukar inte Alnösundet ha en tendens att va som bäst nu å bli sämre å sämre närmare våren..? Är det dåligt med abborre där då så blir det ju simp-fiske å jag vet inte om Sörlänningarna kommer uppskatta de men dom kanske kommer tycka de är skoj? :D Finns det ingen möjlighet att köra fredagens tävling på kanske Stödesjön istället?

Anonym sa...

Det vore kul om all fisk räknades, för det är nu son tonfisk, barracuda, blue marlin och den exlusiva torsken kommer, hehe.

Ditt förslag "Baddarn" tycker jag är riktigt, riktigt bra.

Johan sa...

Håller med Baddarn, Lägg fredagens tävling på Stödesjön och starten på mitten någonstans.. Massa vatten stt fiska på så blir knappast någon trängsel samt säkert en helt okej vinnarpåse!

Storm sa...

FS !

Kör var du vill och räkna allt !

Tror mig vara en simphivare av rang, kommer ihåg en paralell-tävling i Kalmar en gång då simporna var på hugget.

Kan någon kroka av dom åt mig kanske ;-) !

Hae't Gött !

FS sa...

En anonym och 2 stödebor röstar på Stödesjön.
Jag tycker att den är bra men det är låååågt till det bästa fisket och det gynnar inte alla. Alnösundet kan man få fisk lite var som så det är mycket rättvisare men det är ju som jag tycker och det är inte säkert att jag hinner vara med...

Baddarn sa...

Kalla inte mig för Stödebo! Usch! ;) Äre verkligen så långt till bästa stället där? Vi va ju på "bästa stället" (tidigare iaf) ifjol å då hade ju jag mest av 6 gubbar på 3 kg...så det finns ju absolut bättre ställen på sjön! Å på mycket närmare håll säkert. :)

FS sa...

Ok du kanske inte är Stödebo :-)
Jag är iaf skeptisk till Stödesjön. Men man vet aldrig.

Anonym sa...

Lita på din känsla FS, du brukar ha rätt. Kör i sundet.

Johan sa...

Är heller inte jag Stödebo Fredde.. Nog för att jag uppvuxen i Stöde, men du har nog gjort bra många fler pimpelpass på den sjön än mig!

Johan sa...

Kanske skulle testa Navarn istället.. Stor sjö med väldigt varierande djup. Aldrig pimplat där med fått fina abborrar på Trolling i sjön.. Det enda negativa är väl kanske parkeringsmöjligheterna. Är det Någon som har testat att pimplat i Navarn eller har några andra erfarenheter om sjön?

Anonym sa...

Hälsofällan!

FS sa...

Tack för tipset Johan men dety är FÖR långt till Navarn.
Dessutom finns det inget skottat där vi får ju räkna med minst 100 startande.

För övrigt så har jag inte pimplat på den men fiskat där på sommaren och fått fina gäddor och en och annan norsabborre.

Fler förslag plz.

OBS hälsofällan är inget förslag :-)

Anonym sa...

marmen

Anonym sa...

Om sundet ger 10kg påsar så ska du ju satsa där!:D, vad vet jag. Har ju aldrig fiskat där. Men ligger det nära björköfjärden eller är jag ute och cyklar? :O

 
Google