måndag 25 februari 2008

Fler bilder från Jämtcupen







Då har jag äntligen lugnat ner mej efter helgens drabbning det var ju full fart hela tiden och väl hemma blev det fram med finglasen och flera rejäla smakprov ur Ubbe flarran. Skavsår på fötterna och lite trött i huvudet av whiskeyn men det blir nog bättre tills i morgon.
Det blir bara lite fiske i veckan, har massor med SM bestyren och lite annat som måste göras men till helgen blir det tävling igen. Mest troligt blir det Bergviken men det är inte bestämt något ännu.
Vill passa på att gratulera Svensk laget i helgens NM som blev totalsegrare och även vann flera klasser.
/Fredrik Samuelsson

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till segern Fredrik!
Mycket bra sida det här.Man har blivit inspirerad att pimpla när man sett alla filmer med mm som lagts upp på den här sidan.Har bara pimplat 4ggr detta år och bara en tävling pga av denna skitvinter.Men vi får hoppas på en bättre vinter nästa år.

Skitfiske på er och lycka till med SM.

MVH Jakob

Anonym sa...

grattis fredrik!!!mkt strongt med de startfältet,,klart du skall med på bergviken.tror de kan bli ett stort deltagarantal med tanke på vintern som vart söderut..vi blir nog 5 kanontaggade gutar som åker över.man är bra sugen nu,var ju några veckor sedan man va på is,har du någe tips inför bergviken välkomnas de starkt.

Anonym sa...

Grattis till segern i Cupen, Fredrik!. Strongt gjort att vända underläge och vinna i det starka startfältet. Var själv med i NM i Norge. Får vara nöjd med en 3:e plats individuellt och en total nationsseger. Känns dock lite förnedrande att få "dyngpisk" av totalsegraren med 12 kilo. Hade honom i sikte när vi gick ut men valde annan del av området där det tyvärr var glesare med fisk och djupare. Tänkte åka på Bergviken till helgen. Aldrig blött en krok där tidigare. Får se om man kan vara med och överaska i listorna och bråka med er "Jämtcupare".
Skitfiske!

Anonym sa...

Grattis igen Fredrik !

Bra jobbat, det gäller ju att vara jämn på 3 tävlingar vilket jag min vana trogen inte klarar av i Jämtland.

Är dock jättenöjd att snyta en medalj. Tack också till arrangörerna för ett bra jobb och hoppas ni "öppnar" upp cupen !

Hae't Gött !

Anonym sa...

Tack för gratulationerna!!!

Bergviken har jag mycket dålig koll på har varit där 2-3ggr men ganska så medelmåttiga resultat. Har dock kvar en fogsvans som jag fick i pris där en gång :-)
Tror dock att 6kg är en bra påse och det är väl det man får fiska efter?
Ska nog hålla mej i närheten av Gotlänningarna då de är överjävliga med isborren och kan skrämma igång vilket klungfiske som helst. Blir det inte klungfiske så ska hålla mej borta från Gutarna!

Jag har räknat lite på startfältet och med lite tur så kommer det uppemot 20 seniorer som senare även ska delta på SM och det är ju alltid kul med bra startfält!
Mitt eget deltagande känns som det kan floppa rejält! Det var ju ett tag sedan det hände senast :-)

Anonym sa...

Instämmer i gratulationerna!!

Med tanke på svett och saltavlagringarna på både dig och Stormen måste det varit en stenhård kamp i östra änden på söndagen. Själv hamnade man i tidernas mörtrace mitt ute i sjön och önskade lite smått att man varit i Finland...

Vi tar nya tag och provar nästa år igen.

Mvh
Omvänd "Svegare"

Anonym sa...

Grattis till segern än en gång!
Känns hårt att ta spö av DIG!Men det känns bra att du vann på min krok!Ser fram emot nästa drabbning!
Är förfoppningsvis i bättre fysisk form då MVH URBANKROKEN

 
Google